Despre noiNe puteti gasi la urmatoarele adrese:

str. Mitropolit Ion Metianu , Nr. 64, loc. Zarnesti jud. Brasov  
Telefon: 0770.889.239 

str. Ciucas , Bl.17, Sc.A, Ap.4, loc. Zarnesti jud. Brasov
Telefon: 0755.684.074


Compania a fost infiintata in anul 2014  avand ca obiect de activitate promovarea si comercializarea produselor optice, respectiv: rame de vedere; lentile aeriene; lentile de contact pentru corectie; lentile de contact cosmetice; accesorii.


Echipa Opticii Sellias este formata din optometristi si opticieni cu un nivel ridicat de conduita profesionala si comportamentala. Echipa se afla intr-un permanent proces de perfectionare, avand ca prioritate informarea si consilierea fiecarui pacient/client in alegerea solutiei optime in functie de necesitate, buget, performanta produsului si in functie de activitatea de zi cu zi a clientului. Noi punem la dispozitie toate tipurile de lentile monofocale, bifocale, progresive (din sticla organica si minerala, policarbonat, fotocromatice si cu tratamente antireflex) fabricate de firme cu renume, ca: Zeiss, Rodenstock, Essilor si o gama foarte mare de rame de ochelari de vedere cu certificat de autenticitate, ca: Alanie, Bergman, Chimay, Forbes,  Inflecto, Spirit, Hugo Conti si altele.


In acelasi timp firma noastra ofera si lentile de contact cu dioptrii sau cosmetice: Optical Network, Alcon, Bauch & Lomb si Cooper Vision. In concluzie ne adresam celor care sunt purtatori de ochelari, celor care doresc o alternativa pentru ochelari incercand lentile de contact si nu in ultimul rand persoanelor care vor sa isi verifice acuitatea vizuala, nefiind purtatori de nici un fel de corectie optica!